Op zoek naar groene lening?

groene lening
Groene lening is groot succes Algemeen Nieuws IZEN energy systems.
Nieuws Algemeen Groene lening is groot succes. Groene lening is groot succes. De zogenaamde groene lening is een succes. Sinds de invoering in augustus 2009 zijn er ruim 18.000 leningen voor energiebesparende investeringen in huis afgesloten. De cijfers zijn afkomstig van staatssecretaris voor Milieufiscaliteit Bernard Clerfayt. Wie zonnepanelen plaatst of zijn woning isoleert kan bij de bank een groene lening afsluiten. De overheid neemt een deel van de intrestlasten 15 procent voor haar rekening. Jan Turf van de Bond Beter Leefmilieu noemt de cijfers niet slecht.
Renteopdevoet.be Forum Wat gebeurt met groene lening bij herfinanciering woonkrediet?
Wat gebeurt met groene lening bij herfinanciering woonkrediet? door Teed op dinsdag 18 oktober 2011 1232. Wij hebben een groene lening bij KBC afgesloten en konden zo profiteren van een intrestbonificatie. Wanneer je nu de lening herfinancieert bij een andere bank die dit niet aanbied verlies je dan deze intrestbonificatie? De groene lening is opgenomen in het bestaande woonkrediet. Weet iemand hoe dit werkt? 5633 keer bekeken 7 antwoorden. donderdag 21 augustus 2014. Heb me vergist ik dacht dat de aftrek voor groene leningen maar voor 10 jaar gold.
groene-lening alles over groene-lening op vandaag.be.
Recordaantal Vlamingen krijgt sociale lening. 2 februari / 09u36 In 2013 hebben 5.447 Vlamingen een sociale lening gekregen van het Vlaams Woningfonds VWF of de Vlaamse Maatschappij voor Sociaal Wonen VMSW. In totaal gaat het om een uitgeleend bedrag van bijna 835 miljoen euro. Jongeren moeten 65.000 euro hebben om woonlening te krijgen. 1 februari / 13u59 Ben je jong en ben je klaar om die volgende stap te zetten en een huis te kopen of te bouwen? Weet dan dat je tegenwoordig 65.000 euro eigen middelen moet inbrengen om een woonlening te krijgen.
Groene Lening Bouwinfo.
Financier ze met een groene lening en bespaar nog meer dankzij het voordelige rentetarief. Wat is een groene lening? Een groene lening is een lening voor priv├ędoeleinden. U leent 2.000 tot 50.000 euro om uw groene projecten te financieren. Iedereen die op zoek is naar een groene lening om grote of kleine ecologische investeringen te betalen. U kunt een groene lening aangaan voor de financiering van de volgende werkzaamheden financiering van minstens 80% van het bedrag op de factuur. vervanging en onderhoud van oude verwarmingsketels. installatie van een waterverwarmingssysteem op zonne-energie. plaatsing van fotovolta├»sche panelen voor de omzetting van zonne-energie in elektrische energie.
Energiepunt Mechelen Stad Mechelen.
Of droom je van een zonneboiler of zonnepanelen? Dan is er goed nieuws! Wanneer je energiebesparende maatregelen wenst uit te voeren kunnen inwoners uit Mechelen een aanvraag indienen voor een goedkope groene lening tot 10 000 euro maximum rentevoet van slechts 2%. Mensen met een beperkt inkomen kunnen onder bepaalde voorwaarden zelfs volledig. Geld lenen kost ook geld. Energiepunt Mechelen organiseert 2 Energiedagen 15 oktober rond verwarming en 17 oktober rond. bekijk alle nieuws rss. Ik leef in Mechelen. Milieu natuur en duurzaamheid. Vrije tijd en cultuur.
Groene leningen energiekredieten energiezuinige kredieten.
Personen die een lening afsluiten om energiebesparende uitgaven te financieren kunnen voortaan 15% van de intrest van de lening terugkrijgen van de Overheid. De groene lening heeft een terugwerkende kracht tot 1 janauri 2009 en kan worden afgesloten tot 31 december 2011. De lening mag tussen de 1.250 en 15.000 euro per persoon en woning bedragen en de administratieve afhandeling is voor de bank die de nodige documenten inlvert bij de FOD Financien. Het tweede voordeel van de groenelening is dat de rest van de interesten dus gedeelte dat u zelf betaalt onder de energieaftrek valt. Dit betekent dat u op het bedrag van de betaalde interesten een belastingsvermindering krijgt van 40%.
Een renovatielening voor groene verbouwingen AXA Bank.
Daarom belonen we u met een extra voordelig krediet. Profiteer van een interessante rentevoet op de lening voor uw groene verbouwingen. Belangrijk de investering moet voor minstens 50% uit groene investeringen bestaan. Anders kunt u geen beroep doen op dit krediet en verwijzen we u naar de renovatielening. Waarvoor kan het krediet dienen? de installatie van een warmtepomp. het plaatsen van dubbele beglazing. het isoleren van uw dak muren en vloer. de energie-audit van uw woning. van 2.500 euro tot 75.000 euro. 12 tot 180 maanden. hangt af van de looptijd. minstens 50% groene investeringen. Goed verzekerd veilig verbouwd.
Al 2.000 groene leningen in stad HLN Antwerpen.
Nog geen recent bezochte regio. Wonen in je buurt. Al 2.000 groene leningen in stad. De tweeduizendste Antwerpenaar heeft gisteren een groene lening ondertekend. Zo'n groene lening stelt elke Antwerpenaar in staat om energiebesparende werken in zijn huis of appartement uit te voeren. Het EcoHuis in Borgerhout geeft technisch advies en informatie over alle beschikbare premies. Want elke Antwerpenaar kan tot 10.000 euro lenen aan een vaste intrestvoet van 2 procent en met een maximale terugbetalingstermijn van 5 jaar. Wie een laag inkomen heeft leent zelfs volledig renteloos. Gemiddeld gezien bespaart een gezin zo 500 euro per jaar en vermindert hun jaarlijkse uitstoot met 2 ton CO2.

Contacteer ons