Op zoek naar rentevoet?

rentevoet
Rentevoet Vlaams Woningfonds Deerlijk.
De rentevoet van de leningen bij het Vlaams Woningfonds wijzigt vanaf 1 juli. Deze wordt minimum 2 % en maximum 236%.
Vergelijk hypothecaire leningen Spaargids.be.
Voeg ze snel toe aan dit overzicht. Voor aanvragen van woonleningen bij banken in uw buurt kan u terecht op deze pagina.
Verhoging van de rentevoeten in de Verenigde Staten welke gevolgen? Beobank.
De Chinese economie vertraagt en door de munt te verlagen hoopt men de export te stimuleren. Tegelijkertijd kan men zich afvragen of China niet geanticipeerd heeft op de verhoging van de Amerikaanse rentevoet. Ze zou dus een voorsprong genomen hebben door over te gaan tot deze devaluatie. Hoe moet men zich positioneren ten opzichte van obligaties? Yves Kazadi Talrijke beleggers hebben bijvoorbeeld Italiaanse of Spaanse obligaties gekocht die 7% opbrachten in 2013. Vandaag is de rentevoet gedaald naar 2 of 3%. Deze beleggers gaan hun rendement dus elders zoeken. Dit gezegd zijnde verschillende financiële producten worden geïndexeerd op de rentevoet. In onze productselectie besteden we aandacht aan fondsbeheerders die hybride financiële producten opnemen effecten die zowel elementen van schulden als aandelen bevatten.
Woningkrediet Plus Crelan.
Formules Woningkrediet Plus met een vaste rentevoet. Formules Woningkrediet Plus met een variabele rentevoet. 1/1/1 de rentevoet wordt elk jaar herzien. 3/3/3 de rentevoet wordt om de 3 jaar herzien. 5/5/5 de rentevoet wordt om de 5 jaar herzien. 8/3/3 de rentevoet wordt om de 8 jaar herzien en nadien om de 3 jaar. 10/5/5 de rentevoet wordt voor het eerst na 10 jaar herzien en nadien om de 5 jaar. 15/5/5 de rentevoet wordt voor het eerst na 15 jaar herzien en nadien om de 5 jaar. 22 van toepassing vanaf 01/04/2017. De tarievenstructuur van Woningkrediet Plus is bijzonder transparant en voordelig.
AXA.
Minimaal bedrag te ontlenen is. Maximaal bedrag te ontlenen is 500.000. looptijd van het krediet. minimale looptijd is 6 jaar. u wenst bij voorkeur. Overzicht van de mogelijke formules. Maak een keuze a.u.b. stuur mij het resultaat per e-mail.
Duitsland leent geld tegen negatieve rentevoet.
Duitsland leent geld tegen negatieve rentevoet. Like us on facebook. D uitsland heeft zopas vijfjarige obligaties voor een waarde van 3 miljard euro verkocht. Dat lijkt op het eerste zicht geen groot nieuws ware het niet dat de kopers de obligaties aankochten in het besef dat er een groot risico is dat de belegging hen met een verlies zou confronteren. De rente op de uitgifte bedraagt namelijk 008 procent. Negatieve rentevoeten beginnen steeds gebruikelijker te worden in Europa. Naast Duitsland gaan ook Nederland Denemarken en Finland vijfjarige leningen met een negatieve rente aan.
Historisch lage rentevoeten hèt moment om uw woonkrediet te verplaatsen naar AXA / Bank!
Is het interessant voor u om uw hypothecair krediet te herfinancieren? Elk dossier wordt afzonderlijk bekeken. Het voordeel bij een herfinanciering zal afhangen van de resterende looptijd het openstaand bedrag de rentevoet bij de andere bank. Een vuistregel bedraagt het verschil tussen de rentevoet van uw krediet en de huidige rentevoeten meer dan 0.50% kan het u al een voordeel opleveren van meer dan 500 EUR per jaar. Bereken online uw voordeel. Wilt u weten hoeveel voordeel een overstap naar AXA / Bank u kan opleveren? Gebruik hiervoor onze online calculator. Bent u overtuigd van uw voordeel of komt u toch liever langs voor een vrijblijvend voorstel aarzel dan niet en contacteer ons voor een afspraak.
Historisch woningrente duikt onder 1 procent HLN.be.
Crelan biedt sommige klanten een tarief aan van 096 procent voor een hypothecair krediet op tien jaar met een vaste rentevoet. Het zou voor zover bekend de eerste keer zijn dat de woningrente onder de psychologische grens van 1 procent zakt. Enkele dergelijke contracten worden vermeld op de website spaargids.be maar volgens de krant zijn het er intussen bij Crelan al meerdere tientallen. Het kan bevestigt Leo De Roeck de woordvoerder van Crelan. Maar hij benadrukt dat het zeer uitzonderlijk is voor klanten met een zeer goed dossier. Bijvoorbeeld klanten die verschillende producten afnemen en een laag risicoprofiel hebben. Dit is totaal onverantwoord reageert Luc Coene oud-gouverneur van de Nationale Bank.

Contacteer ons