Zoeken naar rentevoet

rentevoet
Beperkte vraag naar hypothecair krediet ondanks historisch lage rentevoeten Febelfin.
3 op de 4 kredietnemers kiest voor een vaste rentevoet. In het tweede trimester van 2014 kozen drie op de vier kredietnemers voor een vaste rentevoet of een veranderlijke rentevoet met een initiële periode van rentevastheid van minimum 10 jaar. Ongeveer 19% van de kredietnemers opteerde voor een rentevoet met een initiële veranderlijkheidsperiode tussen 3 en 10 jaar. Rekening houdend met de nog steeds zeer lage rentevoeten zie grafiek hierna blijft de Belgische consument in grote mate kiezen voor zekerheid ondanks het feit dat de gemiddelde rentevoet voor kredieten met vaste rentevoet of met initiële periode van rentevastheid van minimum 10 jaar nu al geruime tijd hoger noteert dan deze voor kredieten met veranderlijke rentevoet.
Rentevoet Vlaams Woningfonds Deerlijk.
De rentevoet van de leningen bij het Vlaams Woningfonds wijzigt vanaf 1 juli. Deze wordt minimum 2 % en maximum 236%.
Renteopdevoet.be Hypothecaire leningen vergelijken hypotheeklening woonkredieten schuldsaldoverzekeringen referte index.
Renteopdevoet.be is de eerste website in België waar u uw bankshopparcours voor een hypothecaire lening kan delen en vergelijken met anderen. Zo kan u zien of u al een mooi voorstel op zak heeft. Renteopdevoet.be zelf verleent geen hypothecaire kredieten maar is een volledig gratis vergelijkingstool. Vertel je vrienden over renteopdevoet.be! Een hypothecaire lening delen met andere shoppers. Laatste rentevoeten Laatste SSV Laatste reacties Forum. vast 206000 25 jaar Q90%. verkregen op 29/03/2017 door nm. Wat vinden jullie van dit voorstel? details reageer 0 reacties.
WETTELIJKE RENTEVOET VAN TOEPASSING VOOR HET JAAR 2015 Ambos NBGO.
Hoe maakt Ambos NBGO het verschil? Home Nieuws WETTELIJKE RENTEVOET VAN TOEPASSING VOOR HET JAAR 2015. WETTELIJKE RENTEVOET VAN TOEPASSING VOOR HET JAAR 2015. De wettelijke rentevoet voor het jaar 2015 werd verlaagd naar 250 % mededeling van de Administratie van de Thesaurie in het Belgisch Staatsblad van 30 januari 2015. In 2014 bedroeg deze nog 275%. De rentevoet volgens de Wet op de Betalingsachterstand bij Handelstransacties Wet van 02/08/2002 betreffende de bestrijding van de betalingsachterstand bij handelstransacties gewijzigd door de wet van 22 november 2013 B.S. bedraagt 75 % tot en met 16 maart 2015.
Historisch lage rentevoeten hèt moment om uw woonkrediet te verplaatsen naar AXA / Bank!
Is het interessant voor u om uw hypothecair krediet te herfinancieren? Elk dossier wordt afzonderlijk bekeken. Het voordeel bij een herfinanciering zal afhangen van de resterende looptijd het openstaand bedrag de rentevoet bij de andere bank. Een vuistregel bedraagt het verschil tussen de rentevoet van uw krediet en de huidige rentevoeten meer dan 0.50% kan het u al een voordeel opleveren van meer dan 500 EUR per jaar. Bereken online uw voordeel. Wilt u weten hoeveel voordeel een overstap naar AXA / Bank u kan opleveren? Gebruik hiervoor onze online calculator. Bent u overtuigd van uw voordeel of komt u toch liever langs voor een vrijblijvend voorstel aarzel dan niet en contacteer ons voor een afspraak.
Hypothecair woonkrediet VDK Spaarbank.
Deze langetermijnlening wordt gebruikt voor. Nieuwbouw aankoop en/of verbouwing van een onroerend goed. Herfinanciering van een woonkrediet bij een andere financiële instelling. Terugbetaling degressief of mensualiteiten. Vaste of variabele rentevoet naargelang uw wensen. Mogelijkheid tot korting op de rente mits schuldsaldoverzekering en domiciliering van beroepsinkomsten van alle kredietnemers. Duidelijkheid omtrent de terug te betalen bedragen. Mogelijkheid tot uitstel van kapitaal. Wanneer u de aankoop de bouw of de verbouwing van een in België gelegen woning financiert met een hypothecair krediet dat minstens 10 jaar loopt dan kunt u de kapitaalsaflossingen de betaalde intresten en de premies voor de schuldsaldoverzekering fiscaal in mindering brengen in uw personenbelasting. Welk bedrag kunt u lenen?
Hoeveel kost mijn huis? Lening.
Een herzienbare rentevoet kan niet onbeperkt stijgen er zijn door de wet een aantal beperkingen opgelegd. Na het eerste jaar mag de rentevoet met maximaal 1% stijgen ten opzichte van de oorspronkelijke rentevoet. Na het tweede jaar mag de rentevoet met maximaal 2% stijgen ten opzichte van de oorspronkelijke rentevoet. De rentevoet mag maximaal verdubbelen. Veel banken voorzien bovendien de mogelijkheid om een CAP te nemen op de rentevoet. Dat betekent dat de verhogingen en verlagingen beperkt worden. Bij voorbeeld voor een rentevoet van 5% met een CAP / 2% kan de rente schommelen tussen minimaal 3% en maximaal 7%. Dit biedt dus een extra garantie dat je bij stijgingen de maandlast nog zal kunnen dragen. Daarnaast bieden sommige banken een accordeon-formule aan.
Wettelijke rentevoet van toepassing ingeval van betalingsachterstand bij handelstransacties Finance.
Home Over de FOD Structuur en diensten Algemene administraties Thesaurie Wettelijke rentevoet betalingsachterstand handelstransacties. Wettelijke rentevoet van toepassing ingeval van betalingsachterstand bij handelstransacties. Voor het 1ste semester 2017 bedraagt de toepasselijke wettelijke rentevoet voor betalingsachterstand bij handelstransacties 80% mededeling in het Belgisch Staatsblad van 30/01/2017. De wettelijke rentevoet voor het jaar 2017 bedraagt 20% mededeling in het Belgisch Staatsblad van 27/01/2017. Wet van 2 AUGUSTUS 2002 betreffende de bestrijding van de betalingsachterstand bij handelstransacties ten uitvoer van de richtlijn 2000/35/EG van het Europees Parlement en de Raad van 29 juni 2000.

Contacteer ons