Zoeken naar sociale lening

sociale lening
Duidelijk Overzicht sociale leningen.
Door middel van enkele eenvoudige vragen maken we u wegwijs. free icons free fonts free 3d models replica watches replica watches. Sociale leningen in Vlaanderen. Wie een woning koopt bouwt of verbouwt staat voor een zware en belangrijke investering. Dankzij een woonkrediet kunt u deze kosten spreiden in de tijd. Natuurlijk gaat u voor een krediet langs bij uw bank en eventueel bij een onafhankelijke adviseur. Maar veel mensen vergeten dat de Vlaamse overheid ook bepaalde woonkredieten ondersteunt. Dat kan door middel van een echte subsidie waardoor de rentevoet soms een stuk onder die van de banken ligt.
Sociale leningen Stad Tienen.
Hypothecaire lening aan voordelig tarief voor de aankoop renovatie of het behoud van een woning aangeboden door Vlaams Woningfonds Sociaal wonen arrondissement Leuven. Provinciaal kantoor Ieperlaan 41 1000 Brussel. tel 02 548 91 11 fax 02 514 18 16. Elke werkdag van 08.30 tot 11.30 behalve op donderdag en van 12.45 tot 16.30 uur vrijdag tot 16.00 uur donderdag tot 19.30 uur tot 16.00 uur tijdens de zomervakantie. Sociaal Huis Kabbeekvest 110 Tienen.
Recordaantal aanvragen voor sociale leningen Het Nieuwsblad.
Mensen die niet in aanmerking komen voor een lening bij een bank doordat ze bijvoorbeeld te weinig startkapitaal hebben of hun inkomen te laag is kunnen via de Vlaamse overheid een sociale lening aangaan om een woning te kopen of te renoveren. De twee instanties die de sociale leningen verstrekken het Vlaamse woningfonds en de Vlaamse maatschappij voor sociaal wonen noteerden vorig jaar een recordaantal aanvragen. 7.000 mensen gingen een sociale woonlening aan. Mensen vinden de weg naar sociale leningen vooral omdat de banken mensen minder snel een lening zullen geven als ze zelf geen inbreng kunnen doen aldus Tine Hendrickx van de Vlaamse maatschappij voor sociaal wonen. Banken vragen tegenwoordig al snel 50.000 euro aan startkapitaal.
Sociaal lenen Woondienst Regio Roeselare.
Het Vlaams Woningfonds kent sociale hypothecaire leningen toe aan personen en gezinnen met een bescheiden inkomen. Het Vlaams Woningfonds kent leningen toe voor. de aankoop van een woning of appartement. werken aan een woning dit kan ook in tweede rang. de terugbetaling van bestaande hypothecaire leningen onder bepaalde voorwaarden. de aankoop van een bouwgrond onder bepaalde voorwaarden. Lage rentevoet vanaf 155%. Ereloon voor de leenaktekosten wordt gehalveerd. Ereloon voor aankoopaktekosten wordt verminderd met 250 indien klein beschrijf. Brugsesteenweg 221 Roeselare tel. 051 43 19 45.
Info Sociaal Woon Krediet.
mogelijkheid tot vermindering van het ereloon van de notaris voor de aankoopakte met 250. fiscale voordelen verbonden aan de betaalde interesten kapitaalsaflossingen en verzekeringspremie. eventuele bouw en renovatiepremies zijn cumuleerbaar met een sociale lening. gratis verzekering gewaarborgd wonen. vrije keuze van verzekeringen. de woning huis of appartement moet bescheiden zijn. ofwel de maximale geschatte waarde niet overtreffen vermeld op de pagina maximale waarde. ofwel gebouwd en verkocht door de Vlaamse Maatschappij voor Sociaal Wonen een sociale huisvestingsmaatschappij of het Vlaams Woningfonds van de Grote Gezinnen. het moet gaan om de enige woning van de leners. de lener mag dus nog geen andere woning bezitten noch in volle eigendom noch volledig in vruchtgebruik. de leners moeten de volle eigendom bezitten van de woning waarvoor geleend wordt.
Sociale woonlening Gemeente Mol.
Als je aan bepaalde voorwaarden voldoet kan je een sociale lening aanvragen om een huis te kopen of te bouwen. De rentevoet die je betaalt ligt vaak beduidend lager. Als inwoner van onze gemeente kan je bij verschillende instanties aankloppen voor zo'n lening. Mits je aan bepaalde inkomensvoorwaarden voldoet kan je een Vlaamse Woonlening verkrijgen voor de aankoop van een woning die minstens 30 jaar oud is en die gerenoveerd moet worden. Je kan maximaal 191 190 euro lenen en je mag niet meer dan 181 190 euro betalen voor de aankoop van de woning.
Lenen bij VMSW.
Wilt u een sociale woning kopen in het Vlaams Gewest of een woning kopen en renoveren? De VMSW biedt u een betaalbaar woonkrediet aan de Vlaamse Woonlening. Wie kan een lening krijgen? Wat zijn de inkomensvoorwaarden? Heeft u al een woning of grond? Wat zijn de leeftijdsgrenzen? Bent u financieel in staat om maandelijks af te betalen? Verblijft u langdurig in Belgiƫ? Waarvoor kunt u lenen? De VMSW verstrekt alleen hypothecaire leningen voor woningen zolang er budget beschikbaar is. Welke types van woningen dat leest u op deze pagina.
Gemeente Middelkerke Sociaal lenen.
Naast de gewone lening bij een bank zijn er immers nog tal van andere manieren om geld te lenen misschien kom je wel in aanmerking voor een sociale lening? Meer dan een overzicht wordt hier niet gegeven voor uitgebreidere informatie kun je best zelf contact opnemen met de kredietinstellingen die je advies op maat kunnen aanbieden. Hou er ook rekening mee dat de cijfers bedragen die in deze website opgenomen zijn geldig zijn op het moment van schrijven maar na verloop van tijd kunnen wijzigen. Men kan 3 types van kredietverstrekkers onderscheiden. Vlaamse Maatschappij voor sociaal wonen. Een brochure met meer informatie over sociale leningen kan bekomen worden via de gemeentelijke woonwinkel.

Contacteer ons